Celebrate your Scars-2020

Celebrate your Scars-2020

Εκδηλώσεις για την ημέρα κατά του Καρκίνου Μαστού.
Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές!

Ο μήνας Οκτώβριος είναι παραδοσιακά αφιερωμένος στις γυναίκες που μάχονται το καρκίνο του μαστού.
Έτσι, στο πλαίσιο σχετικών εκδηλώσεων, η Bergmann Kord συμμετείχε φέτος στο 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ιατρικού Τατουάζ.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου (λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης) στο πλαίσιο των δράσεων του ετήσιου event «Celebrate Your Scars».
Η Bergmann Kord ήταν ένας εκ των βασικών χορηγών και υποστηρικτών του συγκεκριμένου event.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου απεύθυνε χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης. Μεταξύ των ομιλητών ήταν, επίσης, κορυφαίοι Επιστήμονες και Ιατροί.

Η τεχνική HOS της Bergmann Kord στο 1o Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ιατρικού Τατουάζ

Στο συνέδριο, ο Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord, Βαρδής Κορδεράς, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την τεχνική αποκατάστασης μαλλιών HOS που εφαρμόζεται σε ογκολογικούς ασθενείς, η οποία αποτελεί την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία στις περούκες παθήσεων. Εφαρμόζεται αποκλειστικά από την Bergmann Kord στην Ελλάδα και στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών για την περίοδο που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, «η τεχνική αυτή υπερτερεί σε σχέση με την καθιερωμένη λύση της περούκας παθήσεων σε τρία βασικά σημεία. Πρώτα από όλα στο ότι βασίζεται στην κατασκευή ενός πανομοιότυπου hairsystem με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ασθενούς, αναλόγως περίπτωσης, και εξασφαλίζει σε αυτούς την δυνατότητα να διατηρήσουν τη αρχική τους εικόνα. Κατά δεύτερο, στο ότι εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής και διατηρεί απόλυτη σταθερότητα όλο το 24ωρο, ενώ αποτελείται από μια ειδικής κατασκευής μεμβράνη πάνω στην οποία εμφυτεύονται φυσικά μαλλιά που ομοιάζουν σε ποιότητα και χρώμα με του ασθενούς. Και τέλος, είναι η μόνη δηλωμένη τεχνική αποκατάστασης μαλλιών στον FDA (Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) μιας και κατασκευάζεται από υποαλλεργικά υλικά, είναι απολύτως ασφαλής, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και λόγω της εξαιρετικής της λεπτότητας δεν αφαιρεί από το άτομο την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων».

Συμμετοχή του HAIR for HELP

Το event συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου στη Γλυφάδα, όπου η Bergmann Kord συμμετείχε σε επιπλέον προγραμματισμένες δράσεις για τους εορτασμούς της ημέρας.
Έτσι, έδωσε τη δυνατότητα σε εθελοντές που επιθυμούσαν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους στo πλαίσιo της πρωτοβουλίας κοινωνικής υπευθυνότητας HAIR for HELP.
Η ομάδα της Bergmann Kord κούρεψε μαλλιά εθελοντών τα οποία θα αξιοποιηθούν για την κατασκευή περουκών παθήσεων, ώστε αυτές να δοθούν στη συνέχεια ως δωρεά σε ογκολογικούς ασθενείς, που δεν έχουν δυνατότητα να τις αγοράσουν. Η σημαντική δράση και συμμετοχή της Bergmann Kord ολοκληρώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας με τη δωρεά περουκών σε αρκετούς ασθενείς που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και είχαν χάσει τα μαλλιά τους λόγω της χημειοθεραπείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Bergmann Kord, την τεχνική HOS και τις δράσεις «HAIR for HELP» στο hairforhelp.gr ή στο τηλέφωνο 210 6828 888.

Κλείστε
ραντεβού

Για άμεση επικοινωνία παρακαλούμε καλέστε
(+30) 210-6828888

Αφήστε
μήνυμα

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Σχετικά Άρθρα