Φυσική Περούκα Παθήσεως ή Συνθετική ;

Φυσική Περούκα Παθήσεως ή Συνθετική ;

ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΠΕΡΟΥΚΑ : ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Δύο είναι οι επιλογές όσον αφορά στην επιλογή περούκας, από τη στιγμή που υπάρχουν περούκες με συνθετικά μαλλιά και άλλες με φυσικά.

Δηλαδή, υπάρχει η επιλογή τρίχας που μπορεί να είναι είτε η πλέον εξελιγμένη ποιότητα συνθετικής που προσομοιάζει πολύ στην εικόνα της φυσικής, είτε μια πραγματικά φυσική τρίχα που προέρχεται από ανθρώπους που προμηθεύουν τα εργοστάσια, τα οποία κατασκευάζουν αυτές τις περούκες.

Τελικά τι να επιλέξω; Συνθετική ή Φυσική Τρίχα;

Για να απαντήσουμε στο πιο πάνω ερώτημα, θα πρέπει να αξιολογήσουμε τα κυριότερα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα της κάθε περίπτωσης.

Περούκες Παθήσεως με Φυσικά Μαλλιά ΗΟS

Πλεονεκτήματα

Μεταξένια απαλότητα

Άριστο αισθητικά και πολύ φυσικό αποτέλεσμα

Διάρκεια ζωής .

Περισσότερες επιλογές Styling. Οι φυσικές περούκες επιδέχονται περισσότερες κομμωτικές παρεμβάσεις (όπως χτενίσματα, βαφή, ίσιωμα, σγούρωμα κ.λπ.).

Μειονεκτήματα

 Το κόστος αγοράς

 Φροντίδα και περιποίηση

Συνθετικές Περούκες Παθήσεως

Πλεονεκτήματα

Λιγότερος χρόνος για φροντίδα και συντήρηση

Εικόνα εφάμιλλη με αυτή της περούκας με φυσικά μαλλιά

Πιο οικονομικές από τις αντίστοιχες με φυσικά μαλλιά

Έχουν μόνιμο χτένισμα, ενώ διατηρούν τη φόρμα και το χτένισμά τους.

Συμπεριφέρονται όπως οι φυσικές, τόσο στην κίνηση όσο και στο χτένισμα, λόγω κατασκευής (συνθετική τρίχα θερμικής ίνας νέας γενιάς, με κενό αέρα, που βοηθά στα πιο πάνω γνωρίσματα).

Μειονεκτήματα

Λιγότερο ανθεκτικές

Δεν επιδέχονται κομμωτικές διεργασίες εκτός από χτένισμα.

Συμπέρασμα

Η επιλογή της κατάλληλης περούκας, δηλαδή εάν η τρίχα θα είναι φυσική ή συνθετική ή εάν θα επιλεγεί η τεχνική HOS, εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς και το ποσό που έχει τη δυνατότητα να διαθέσει για τη συγκεκριμένη αγορά.
Η κάλυψη μέρους της αγοράς από τον ασφαλιστικό φορέα είναι δυνατή και δίνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ζητούνται για τη κατάθεση των δικαιολογητικών και την εκταμίευση του ποσού στο προσωπικό λογαριασμό του ασθενή.

Σημαντικές Σημειώσεις (που αφορούν και στους δύο τύπους Ιατρικών Περουκών).

Συντήρηση: Η συντήρηση αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει τόσο τη Διάρκεια Ζωής όσο και την εμφάνιση του συστήματος HOS.

Ενημερωθείτε για την σωστή συντήρηση της HOS, εδώ :  https://www.medicalwigs.gr/iatrikes-peroukes-hos-symvoules-syntirisis/

Ενημερωθείτε για την σωστή συντήρηση των Συνθετικών Ιατρικών Περουκών, εδώ : https://www.medicalwigs.gr/iatrikes-peroukes-synthetikes-symvoules-syntirisis/

 

Ειδικά Προϊόντα: Για την καλύτερη συντήρηση των συνθετικών ή φυσικών μαλλιών συστήνεται η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων. Οι σύμβουλοί μας θα σας προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα για τη σωστή φροντίδα τους.

 

Αλλαγές Styling: Τα μαλλιά είτε συνθετικά είτε φυσικά, επιδέχονται αλλαγές στο styling. Για περισσότερη ασφάλεια στο τελικό αποτέλεσμα, εμπιστευθείτε την άποψη και τα χέρια των εξειδικευμένων συνεργατών της BergmannKord.

 

Ερεθισμοί: Ειδικά για τις Περούκες Παθήσεων συνιστάται ο πολύ καλός αερισμός της κεφαλής, λόγω και των ειδικών ερεθιστικών παραγόντων, οι οποίοι προέρχονται από τις χημειοθεραπείες. Ο αερισμός αυτός επιτυγχάνεται από την Καινοτόμο Τεχνική της HOS και μετά την τοποθέτησή της.

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302