Οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord

Οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Bergmann Kord ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το 1979.
Όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τις πλέον σύγχρονες και εξελιγμένες λύσεις προβλημάτων τριχόπτωσης και αποκατάστασης μαλλιών.

Βασική της επιδίωξη μέσα από όλη αυτή τη πολύχρονη πορεία είναι η αποτελεσματική και σταθερή υποστήριξη όσων επιθυμούν υπεύθυνη αντιμετώπιση σε θέματα τριχόπτωσης και επιζητούν σίγουρη και εγγυημένη λύση.
Η Bergmann Kord θεωρείται πρωτοπόρος στις πλέον σύγχρονες θεραπείες τριχόπτωσης και τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών.
Εκτός από αυτές τις ιατρικές εφαρμογές, διαθέτει την απαραίτητη εξειδικευμένη γνώση ώστε να εφαρμόζει στην Ελλάδα πρωτοποριακή τεχνολογία με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας Bergmann Gmbh Γερμανίας, με την οποία συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια.

Καινοτομία και Τεχνολογία αιχμής

Η υιοθέτηση και εφαρμογή καινοτόμων λύσεων για διαφορετικές καταστάσεις, αποτελεί διαχρονικά ένα από τα θεμελιώδη ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Bergmann Kord.

Πολλές φορές οι λύσεις που δίνουμε συμπληρώνουν τις θεραπείες των δερματολόγων.
Αυτές έρχονται να καλύψουν τα κενά σημεία, όταν τα αποτελέσματα των θεραπειών δεν είναι αποδοτικά.

Ανάμεσα στις εφαρμογές καινοτομίας που έχει φέρει και εξελίσσει στην Ελλάδα, είναι και η τεχνική HOS (Hollywood on the Streets), την οποία η Bergmann Kord εφαρμόζει τα τελευταία 8 χρόνια κατ’ αποκλειστικότητα στη χώρα μας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από το πρόβλημα της τριχόπτωσης για διαφορετικούς λόγους, είτε προσωρινά, είτε μόνιμα.
Όταν το πρόβλημα αυτό προκαλείται από ιατρικές καταστάσεις, όπως είναι οι περιπτώσεις χημειοθεραπείας ή τύπων αλωπεκίας, η έλλειψη μαλλιών δεν επιβαρύνει απλά την ψυχολογία τους, αλλά αποδυναμώνει και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις έρχεται η τεχνική HOS για να προσφέρει αξιόπιστες και ουσιαστικές λύσεις για την αποκατάσταση των χαμένων μαλλιών.

Όραμα και Αποστολή

Για την Bergmann Kord, o άνθρωπος και οι ανάγκες του είναι παντού και πάντα στο επίκεντρο της δράσης της.

Η ξεκάθαρη επικοινωνία, η ειλικρινής επαφή με τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, καθώς και η προσωπική φροντίδα αυτών είναι δομικά στοιχεία που συνθέτουν τους άξονες λειτουργίας της, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Έτσι, το διαρκώς εκπαιδευόμενο προσωπικό της Bergmann Kord επιδιώκει την ουσιαστική και εις βάθος κατανόηση των αναγκών κάθε ενδιαφερόμενου.
Μοναδική επιδίωξη η προσφορά της πλέον ιδανικής πρότασης – λύσης  για το πρόβλημα που αυτός αντιμετωπίζει.

Εσείς, στο Κέντρο του Ενδιαφέροντος μας…

Η Bergmann Kord όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία όλες τις ειδικές ομάδες κοινού.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ογκολογικοί ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, οι ασθενείς που υποφέρουν από συγκεκριμένους τύπους αλωπεκίας, νέοι άνθρωποι που χάνουν για κάποιους σοβαρούς λόγους τα μαλλιά τους.
Στους παραπάνω συμπεριλαμβάνονται και όλοι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί της αναζητώντας τη σωστή λύση που θα καλύψει τις ανάγκες τους.

Στις ειδικές αυτές ομάδες κοινού ανήκουν και μικρά ή πιο μεγάλα παιδιά που νοσούν.
Μας επισκέπτονται αναζητώντας λύση στο σημαντικότερο κομμάτι της εμφάνισής τους, που είναι τα μαλλιά.

Για όλες αυτές τις ειδικές ομάδες κοινού το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέλειο, χωρίς κανένα περιθώριο απόκλισης.

Οι άνθρωποι που ανήκουν στις παραπάνω ειδικές ομάδες κοινού, για όσο διάστημα βρίσκονται στους προσεγμένους χώρους της Bergmann Kord, αισθάνονται άνετα και οικεία.
Κινούνται σε ένα φιλικό, διακριτικό και προστατευμένο περιβάλλον.
Ενημερώνονται αναλυτικά και ουσιαστικά.
Εξυπηρετούνται δίχως να αισθανθούν ότι πρόκειται να περάσουν μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία.

Εμπιστεύονται τα έμπειρα χέρια των ειδικών, οι οποίοι ανταποκρίνονται με ευαισθησία και κατανόηση στις σύνθετες και ιδιαίτερα ευαίσθητες ανάγκες τους.

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματός τους από τους ειδικούς, με έναν τρόπο μοναδικά ζεστό και ανθρώπινο, δημιουργεί στους ανθρώπους αυτούς μια έντονη αίσθηση ασφάλειας.

Παράλληλα τους ενθαρρύνει να συζητούν αναλυτικά τις απορίες που τυχόν έχουν για τη διαδικασία.
Να λαμβάνουν λεπτομερείς και ουσιαστικές απαντήσεις και να αισθάνονται πιο σίγουροι και αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Εξειδικευμένη Τεχνογνωσία

Η καινοτόμος τεχνική HOS αποτελεί τον πιο «φυσικό» τρόπο αποκατάστασης των μαλλιών που χάνονται λόγω ιατρικών καταστάσεων, όπως π.χ. λόγω χημειοθεραπειών, αλωπεκίας κ.α.

Πρόκειται για την πλέον ενδεδειγμένη διαδικασία προσθετικής και αποκατάστασης των μαλλιών, που έχει δηλωθεί στον FDA, τον Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και αφορά στη δημιουργία εξατομικευμένου hairsystem, το οποίο αποκαθιστά αποτελεσματικά την προηγούμενη εικόνα του τριχωτού.

Με την εφαρμογή της τεχνικής HOS, ο ενδιαφερόμενος διατηρεί ακριβώς την αρχική εικόνα των μαλλιών του.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζει το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, που δεν έχει καμία διαφορά από τα δικά του μαλλιά και επομένως δεν γίνεται αντιληπτή η απώλειά τους.

Η ιδιαίτερη τεχνική αποκατάστασης μαλλιών HOS εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από την Bergmann Kord, η οποία είναι η μόνη που διαθέτει την απαραίτητη για την εφαρμογή αυτή τεχνολογία και τεχνογνωσία.

Ανταπόκριση στη θεραπεία με θετική ψυχολογία

Είναι γεγονός ότι η μετά την εφαρμογή της τεχνικής HOS, η αλλαγή δεν γίνεται αντιληπτή ούτε καν από τους οικείους ή το θεράποντα ιατρό. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον ίδιο τον ασθενή και την ψυχολογία του.
Έτσι, με δεδομένη πια τη θετική ψυχολογία, ο ασθενής ανταποκρίνεται καλύτερα στην θεραπεία, μια πραγματικότητα την οποία παραδέχονται όλοι οι γιατροί.

Η επιδίωξή μας

Η Bergmann Kord με τη τεχνική HOS βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας και τους υποστηρίζει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Είμαστε κοντά για το χρονικό διάστημα που απαιτείται μέχρι να ξεπεραστεί η δύσκολη περίοδος, στοχεύοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Για εμάς είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση να βλέπουμε τους ασθενείς στους οποίους εφαρμόσαμε τη τεχνική HOS, να κερδίζουν εκ νέου την αυτοπεποίθησή τους, να αισθάνονται ότι ξεκινούν μια νέα ζωή, με αισιοδοξία, δύναμη και ενισχυμένη την ανάγκη για δημιουργικότητα σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Εταιρική Ταυτότητα

www.medicalwigs.gr

“ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ ΚΟΡΝΤ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Α.Ε.
Δ.Τ. : “BERGMANN KORD”
ΑΦΜ : 099042169
ΔΟΥ : ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. : 124177901000
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 348, 152 33 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΘΗΝΑ.

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,  Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111 & Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord
Σύνδεσμος: https://www.medicalwigs.gr/iatrikes-peroukes-klinikes-malliwn-bergmann-kord/