Ανθρώπινο Δυναμικό

Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η Bergmann Kord εκπαιδεύει συνεχώς και τακτικά το στελεχιακό δυναμικό της.
Αυτό απασχολείται στο τμήμα εφαρμογών της HOS, με ότι νεότερο υπάρχει στη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Στο πλαίσιο αυτό, έμπειροι και απόλυτα καταρτισμένοι τεχνικοί έρχονται από το εξωτερικό και μεταδίδουν στα στελέχη της Bergmann Kord τις γνώσεις τους.
Παράλληλα μεταφέρουν τις  νέες τάσεις στην συγκεκριμένη τεχνική, μέσα από σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Έτσι ο κάθε ασθενής που έρχεται στην Bergmann Kord μπορεί να αισθάνεται απόλυτα σίγουρος για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας HOS που λαμβάνει, από μια έμπειρη και καλά καταρτισμένη ομάδα υποστήριξης, η οποία είναι σταθερά πάντα δίπλα του.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο εφαρμογής της θεραπείας HOS συμμετέχουν έμπειροι συνεργάτες στυλίστες, κομμωτές και τεχνικοί.
Αυτοί θα βοηθήσουν τον ασθενή όλο αυτό το διάστημα να διατηρήσει αναλλοίωτη την εικόνα του.

Παράλληλα, θα κουρέψουν τα νέα του μαλλιά, θα τα φορμάρουν και θα τα χτενίσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Τέλος, θα τον βοηθήσουν και θα του δείξουν πώς να φροντίζει τα νέα του μαλλιά στην καθημερινότητα, ώστε να τα διατηρεί όμορφα.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία αναδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους το ανθρώπινο δυναμικό της Bergmann Kord αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της καινοτόμου τεχνικής HOS.

Η Στελέχωση του Τμήματος HOS 

Για τη στελέχωση του τμήματος εφαρμογής της τεχνικής HOS απασχολείται εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Σε αυτή την ομάδα συμμετέχουν στυλίστες, σύμβουλοι, τεχνικοί και έμπειροι κομμωτές, άριστα εκπαιδευμένοι πάνω στη συγκεκριμένη τεχνική.
Η εκπαίδευση που λαμβάνει η ομάδα είναι τακτική και συνεχόμενη από έμπειρους εκπαιδευτές.

Όλο το δυναμικό που απαρτίζει την ομάδα είναι επιλεγμένο πολύ προσεκτικά.
Κάθε ένα από τα στελέχη αυτά αποτελεί γνήσιους εκφραστές της φιλοσοφίας της Bergmann Kord.

Έτσι, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας είναι σε θέση να εγγυάται σταθερά, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ολοκληρωμένα και ουσιαστικά αποτελέσματα.
Αποτελέσματα, τα οποία ξεπερνούν τις προσδοκίες του κάθε ενδιαφερόμενου.

 

Ο αυστηρός επαγγελματισμός, το ειλικρινές ανθρώπινο ενδιαφέρον, η απόλυτη και ουσιαστική εξειδίκευση στο αντικείμενο, η εχεμύθεια, η διαρκής και τακτική εκπαίδευση, αλλά και το VIP service αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που προσφέρει σταθερά στο χρόνο, το ανθρώπινο δυναμικό της Bergmann Kord.
Τα πλεονεκτήματα αυτά απολαμβάνει ο ενδιαφερόμενος από την πρώτη του κιόλας επαφή μαζί μας.

 

Πάνω από όλα, οι άνθρωποι της Bergmann Kord βρίσκονται διαρκώς και ουσιαστικά δίπλα στον ασθενή, πελάτη, ενδιαφερόμενο ή φίλο, προσφέροντάς του κατανόηση, ανθρωπιά, θαλπωρή και πραγματικό ενδιαφέρον για το θέμα που αντιμετωπίζει.