Τεχνολογία HOS – Πλεονεκτήματα

Τεχνολογία HOS – Πλεονεκτήματα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ  ΤΡΙΧΟΤΕΧΝΙΚΗΣ  HOS

Περούκες  HOS – Με τη νέα τεχνική ο ασθενής:

  Μπορεί να διατηρήσει ακριβώς την εικόνα των μαλλιών του, όπως ήταν πριν τη χημειοθεραπεία. Εξασφαλίζει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που δεν έχει καμία διαφορά από τα δικά του μαλλιά. Επομένως δεν γίνεται αντιληπτή η εφαρμογή της περούκας.

Μπορεί να έχει μόνιμη εφαρμογή των νέων μαλλιών όλο το 24ωρο. Το hair system HOS δεν αφαιρείται από το κεφάλι κατά τη διάρκεια του ύπνου όπως οι απλές περούκες.

  Τα νέα μαλλιά είναι διαμορφωμένα απολύτως στις δικές του, μοναδικές ανάγκες.  Κατασκευασμένα στο χέρι, απόλυτα φυσικά και ασφαλή.

 Το hair system HOS είναι ελαφρύ, δεν βαραίνει καθόλου το κεφάλι και ζυγίζει από 60 έως 120 γραμμάρια, συνολικά.

  Η νέα τεχνική HOS είναι απολύτως ασφαλής. Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα δίχως να επηρεάζει την υγιεινή του. Επιπλέον λόγω της εξαιρετικής λεπτότητάς της δεν στερεί την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων.

Με την τεχνική αυτή, ο ασθενής μπορεί να περιποιείται τα νέα μαλλιά του όπως ακριβώς και τα φυσικά, χωρίς περιορισμούς. Μπορεί δηλαδή να τα λούζει, να τα χτενίζει, να εφαρμόζει σε αυτά προϊόντα styling κ.α.

Ομάδα Υποστήριξης – Ανθρώπινο Δυναμικό της Bergmann Kord

Συνθετική ή Φυσική Περούκα Αποκατάστασης ;  Δίλημμα ή ψευτοδίλημμά ;  Ενημερωθείτε ΕΔΩ         Ιατρική Περούκα από τα Δικά σας ΜαλλιάΠερισσότερες  Πληροφορίες  ΕΔΩ         Ιατρική Περούκα από τα Δικά σας ΜαλλιάΠερισσότερες  Πληροφορίες  ΕΔΩ         Συνθετική ή Φυσική Περούκα Αποκατάστασης ;  Δίλημμα ή ψευτοδίλημμά ;  Ενημερωθείτε ΕΔΩ         Ιατρική Περούκα από τα Δικά σας ΜαλλιάΠερισσότερες  Πληροφορίες  ΕΔΩ         Συνθετική ή Φυσική Περούκα Αποκατάστασης ;  Δίλημμα ή ψευτοδίλημμά ;  Ενημερωθείτε ΕΔΩ         Ιατρική Περούκα από τα Δικά σας ΜαλλιάΠερισσότερες  Πληροφορίες  ΕΔΩ   

Send this to a friend

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Τεχνολογία HOS - Πλεονεκτήματα
Σύνδεσμος: https://www.medicalwigs.gr/iatrikes-peroukes-texnologia-hos-pleonektimata/