Δραστηριότητες HAIR for HELP

Δραστηριότητες HAIR for HELP

Συνεισφορές – Συμμετοχές – Εκδηλώσεις
«HAIR for HELP»

Σύσσωμο το Ανθρώπινο Δυναμικό της Bergmann Kord εκτονώνει τις Κοινωνικές του Ευαισθησίες στις Δραστηριότητες της Πρωτοβουλίας HAIR for HELP.

Παράλληλα, το σύνολο του Υλικοτεχνικού Εξοπλισμού της Εταιρίας έχει τεθεί, από πλευράς της Διοίκησης, στην εξυπηρέτηση των σκοπών της σημαντικής αυτής Αποστολής.

Παροχή Δωρεάν Περουκών Παθήσεων σε ασθενείς.

Η Πεμπτουσία, το Επιδιωκόμενο Αποτέλεσμα όλων των Ενεργειών HAIR for HELP.

Η συλλογή κοτσίδων με Μαλλιά από Δωρητές,

Η Επεξεργασία τους,

Η Κατασκευή Περουκών Παθήσεων,

Η Προσφορά τους σε πάσχοντες, άπορους Συνανθρώπους μας. Τόσο Απλά, τόσο Σημαντικά, τόσο Ανεκτίμητα!

Εκπαιδευτικές – Ενημερωτικές Δραστηριότητες

Η διεξαγωγή Σεμιναρίων και η συμμετοχή του Επιστημονικού Δυναμικού της Bergmann Kord σε αντίστοιχα άλλων φορέων, με στόχο την Ενημέρωση και Υποστήριξη των ευπαθών ομάδων των ασθενών από καρκίνο και αλωπεκία, αποτελεί, πλέον, συνήθη πρακτική.

Σημαντική συνεισφορά αποτελούν και οι Συμβουλευτικές παρεμβάσεις προς κάθε ενδιαφερόμενο για την διατήρηση και περιποίηση των Περουκών Παθήσεων.

Αλλά και για την σημαντική συμβολή τους στην διατήρηση της «Αναλλοίωτης εικόνας Πριν και Μετά την χημειοθεραπεία» και την συνεπαγόμενη ανύψωση του Ηθικού και της Ψυχολογίας του ασθενούς.

iatrikes-peroukes-hair-for-help-seminaria-001
iatrikes-peroukes-hair-for-help-seminaria-002
iatrikes-peroukes-hair-for-help-seminaria-003
iatrikes-peroukes-hair-for-help-seminaria-004
iatrikes-peroukes-hair-for-help-seminaria-005

Τοπικά Δρώμενα – Εκδηλώσεις

Τέλος, οι Κινητοποιήσεις και η Συμμετοχή σε Εκδηλώσεις Τοπικών Φορέων (Δήμων, Περιφερειών, Συλλόγων Καρκινοπαθών, Εκπαιδευτικών Συγκροτημάτων, Αθλητικών Σωματείων …) ανά την Επικράτεια, καταγράφουν πολλαπλή και συνεχή παρουσία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα, Άργος, Πάτρα, Ρόδο.

Έχουν δε προγραμματισθεί και βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης, αντίστοιχες Δράσεις και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, με στόχο την Ευαισθητοποίηση του ευρύτερου Κοινού – και ειδικότερα της Νέας Γενιάς – σε θέματα Εθελοντισμού, Κοινωνικού ΑλτρουισμούΑλληλεγγύης, Συλλογικής Προσπάθειας και ανιδιοτελούς Προσφοράς στον πάσχοντα γενικώς και ειδικώς στον άπορο Συνάνθρωπό μας.

Ακόμα πιο δυνατή συνέχεια

Τέλος, αλλά πολύ σημαντικής σπουδαιότητας εξέλιξη αποτελεί η ανακοίνωση της Διοίκησης περί ειλημμένης απόφασης σε ότι αφορά στη στήριξη αλλά και στην επαύξηση των προς διάθεση Εταιρικών Πόρων για την εξυπηρέτηση των Σκοπών και Επιδιώξεων της Πρωτοβουλίας Αγάπης και Συνεισφοράς, της Κίνησης HAIR for HELP.